Werken bij VNG Realisatie

Werken bij VNG Realisatie

Er staan regelmatig tijdelijke en vaste opdrachten/functies open bij VNG Realisatie. Vacatures en opdrachten voor externe inkoop en inhuur publiceren we via CTM Solution. Deze verschijnen onder acht vakgebieden. 

Hieronder kunt u de actuele opdrachten en vacatures bekijken. Reageren op tijdelijke opdrachten doet u via CTM Solution. Voor vaste functies is de sollicitatieprocedure opgenomen in de functieomschrijving.

Externe inhuur en inkoop

Vakgebieden VNG Realisatie

Nieuwe gebruikers voor het platform CTMsolution.nl dienen zich eerst te registreren. Daarbij vult u eenmalig uw bedrijfsgegevens in. Daarna ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw registratie en kunt u zich aanmelden voor een of meerdere vakgebieden (8) die hierboven staan vermeld. Als u dat heeft gedaan en wij u hebben gekwalificeerd, ontvangt u in het vervolg alle aanvragen in de door u opgegeven vakgebieden. Mocht u vragen hebben, kunt u met ons contact opnemen via DAS@vng.nl. Een uitgebreidere handleiding treft u hier.

  Vacatures/opdrachten

  Vast dienstverband:

  • Productgroepmanager GGI - Functie op basis van voltijd (36 uur per week) met in eerste instantie een proeftijd van twee maanden en daarna een dienstverband voor onbepaalde tijd. De sluitingsdatum is 27 januari 2020 om 12.00u.

  Tijdelijke opdrachten:

  • Tijdelijke opdracht: Projectleider Omgevingswet - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 15 januari 2020. De sluitingsdatum is 21 januari 2020.
  • Tijdelijke opdracht: sr Analist - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 22 januari 2020. De sluitingsdatum is 29 januari 2020.