Werken bij VNG Realisatie

Werken bij VNG Realisatie

Er staan regelmatig tijdelijke en vaste opdrachten/functies open bij VNG Realisatie. Vacatures en opdrachten voor externe inkoop en inhuur publiceren we via CTM Solution. Deze verschijnen onder acht vakgebieden. 

Hieronder kunt u de actuele opdrachten en vacatures bekijken. Reageren op tijdelijke opdrachten doet u via CTM Solution. Voor vaste functies is de sollicitatieprocedure opgenomen in de functieomschrijving.

Externe inhuur en inkoop

Vakgebieden VNG Realisatie

Nieuwe gebruikers voor het platform CTMsolution.nl dienen zich eerst te registreren. Daarbij vult u eenmalig uw bedrijfsgegevens in. Daarna ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw registratie en kunt u zich aanmelden voor een of meerdere vakgebieden (8) die hierboven staan vermeld. Als u dat heeft gedaan en wij u hebben gekwalificeerd, ontvangt u in het vervolg alle aanvragen in de door u opgegeven vakgebieden. Mocht u vragen hebben, kunt u met ons contact opnemen via DAS@vng.nl. Een uitgebreidere handleiding treft u hier.

  Vacatures/opdrachten

  Vaste functies:

  • Strategisch adviseur Sociaal Domein - Functie op basis van voltijd (36 uur per week) met in eerste instantie een aanstelling van één jaar met proeftijd van twee maanden met uitzicht op een vast dienstverband. De sluitingsdatum is 27 februari 2020.
  • Strategisch adviseur Fysiek Domein - Functie op basis van voltijd (36 uur per week) met in eerste instantie een aanstelling van één jaar met proeftijd van twee maanden met uitzicht op een vast dienstverband. De sluitingsdatum is 27 februari 2020.

  Tijdelijke opdrachten

  • Tijdelijke opdracht: GT Projectmanager - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 13 februari 2020. De sluitingsdatum is 20 februari 2020.
  • Tijdelijke opdracht: GT Bidmanager - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 13 februari 2020. De sluitingsdatum is 20 februari 2020.
  • Tijdelijke opdracht: UX designer - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 19 februari 2020. De sluitingsdatum is 26 februari 2020.
  • Tijdelijke opdracht: Projectleider machine learning - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 19 februari 2020. De sluitingsdatum is 26 februari 2020.
  • Tijdelijke opdracht: Projectsecretaris team analyse - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 24 februari 2020. De sluitingsdatum is 02 maart 2020.
  • Tijdelijke opdracht: sr implementatieadviseur GGU - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 09 maart 2020. De sluitingsdatum is 13 maart 2020.