Werken bij VNG Realisatie

Werken bij VNG Realisatie

Er staan regelmatig tijdelijke en vaste opdrachten/functies open bij VNG Realisatie. Vacatures en opdrachten voor externe inkoop en inhuur publiceren we via CTM Solution. Deze verschijnen onder acht vakgebieden. 

Hieronder kunt u de actuele opdrachten en vacatures bekijken. Reageren op tijdelijke opdrachten doet u via CTM Solution. Voor vaste functies is de sollicitatieprocedure opgenomen in de functieomschrijving.

Externe inhuur en inkoop

Vakgebieden VNG Realisatie

Nieuwe gebruikers voor het platform CTMsolution.nl dienen zich eerst te registreren. Daarbij vult u eenmalig uw bedrijfsgegevens in. Daarna ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw registratie en kunt u zich aanmelden voor een of meerdere vakgebieden (8) die hierboven staan vermeld. Als u dat heeft gedaan en wij u hebben gekwalificeerd, ontvangt u in het vervolg alle aanvragen in de door u opgegeven vakgebieden. Mocht u vragen hebben, kunt u met ons contact opnemen via DAS@vng.nl. Een uitgebreidere handleiding treft u hier.

  Vacatures/opdrachten

  • Tijdelijke opdracht: Junior contract manager GT Mobiel - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 19 november 2019. De sluitingsdatum is 26 november 2019.
  • Tijdelijke opdracht: Junior beheerder GGI - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 19 november 2019. De sluitingsdatum is 26 november 2019.
  • Tijdelijke opdracht: Projectleider Afsprakenstelsel - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 26 november 2019. De sluitingsdatum is 03 december 2019.
  • Tijdelijke opdracht: sr Business Controller - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 26 november 2019. De sluitingsdatum is 03 december 2019.
  • Tijdelijke opdracht: Coördinator digitale identiteit - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 27 november 2019. De sluitingsdatum is 04 december 2019.