Werken bij VNG Realisatie

Werken bij VNG Realisatie

Vacatures en opdrachten voor externe inkoop en inhuur publiceren we via CTM Solution. Deze  verschijnen onder één van de acht vakgebieden:

Externe inhuur en inkoop

Nieuwe gebruikers voor het platform CTMsolution.nl dienen zich eerst te registreren. Daarbij vult u eenmalig uw bedrijfsgegevens in. Daarna ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw registratie en kunt u zich aanmelden voor een of meerdere vakgebieden (8) die hierboven staan vermeld. Als u dat heeft gedaan en wij u hebben gekwalificeerd, ontvangt u in het vervolg alle aanvragen in de door u opgegeven vakgebieden. Mocht u vragen hebben, kunt u met ons contact opnemen via DAS@vng.nl. Een uitgebreidere handleiding treft u hier.

Huidige vacatures/opdrachten

  • Tijdelijke opdracht: Adviseur DEDA - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 18 juli 2019. De sluitingsdatum is 25 juli 2019.
  • Tijdelijke opdracht: Procesdeskundige planvorming Omgevingswet - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 22 juli 2019. De sluitingsdatum is 29 juli 2019.
  • Tijdelijke opdracht: sr Privacy Adviseur - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 23 juli 2019. De sluitingsdatum is 30 juli 2019.
  • Tijdelijke opdracht: jr Adviseur Netwerk Inventarisatie BN - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 25 juli 2019. De sluitingsdatum is 1 augustus 2019.
  • Tijdelijke opdracht: Projectleider DTOO - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 26 juli 2019. De sluitingsdatum is 1 augustus 2019.
  • Tijdelijke opdracht: Programmamanager digitale connectiviteit 5G - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 7 augustus 2019. De sluitingsdatum is 14 augustus 2019.