Werken bij VNG Realisatie

Werken bij VNG Realisatie

Vacatures en opdrachten voor externe inkoop en inhuur publiceren we via CTM Solution. Deze  verschijnen onder één van de acht vakgebieden:

Externe inhuur en inkoop

Nieuwe gebruikers voor het platform CTMsolution.nl dienen zich eerst te registreren. Daarbij vult u eenmalig uw bedrijfsgegevens in. Daarna ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw registratie en kunt u zich aanmelden voor een of meerdere vakgebieden (8) die hierboven staan vermeld. Als u dat heeft gedaan en wij u hebben gekwalificeerd, ontvangt u in het vervolg alle aanvragen in de door u opgegeven vakgebieden. Mocht u vragen hebben, kunt u met ons contact opnemen via DAS@vng.nl. Een uitgebreidere handleiding treft u hier.

Huidige vacatures/opdrachten

 • Vast dienstverband: Programma Manager - Functie op basis van voltijd dienstverband (36 uur per week). Dienstverband voor 12 maanden, met de intentie te komen tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Reageren voor 1 juni 2019. Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Vast dienstverband: sr Projectleider - Functie op basis van voltijd dienstverband (36 uur per week). Dienstverband voor 12 maanden, met de intentie te komen tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Reageren voor 4 juni 2019. Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 • Tijdelijke opdracht: Api ontwikkelaar gegevensontwikkeling Werk en Inkomen - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 16 mei 2019. De sluitingsdatum is 23 mei 2019.
 • Tijdelijke opdracht: Beleidsmedewerker Basisregistraties digitale overheid - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 16 mei 2019. De sluitingsdatum is 23 mei 2019.
 • Tijdelijke opdracht: str. Adviseur Kennismanagement - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 20 mei 2019. De sluitingsdatum is 27 mei 2019.
 • Tijdelijke opdracht: medior medewerker minicompetities inhuur GGI-Veilig - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 22 mei 2019. De sluitingsdatum is 29 mei 2019.
 • Tijdelijke opdracht: medior medewerker minicompetities techniek GGI-Veilig - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 22 mei 2019. De sluitingsdatum is 29 mei 2019.
 • Tijdelijke opdracht: medior Procesmanager GGI-Veilig - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 20 mei 2019. De sluitingsdatum is 27 mei 2019.
 • Tijdelijke opdracht: Selling Consultant - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 5 juni 2019. De sluitingsdatum is 12 juni 2019.
 • Tijdelijke opdracht: jr Financieel Analist SCG  - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 6 juni 2019. De sluitingsdatum is 13 juni 2019.
 • Tijdelijke opdracht: Data Services Expert - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 6 juni 2019. De sluitingsdatum is 13 juni 2019.