Contact

Telefoon: 070 373 8008
E-mail: realisatie@vng.nl

Bezoekadres
VNG Realisatie
Nassaulaan 12
2514 JS Den Haag

Postadres
Postbus 30435
2500 GK Den Haag

Woordvoering
Remco Groet: 06 37 61 55 88

Gewijzigde e-mailadressen
De kinggemeenten.nl mailadressen zijn niet meer in gebruik. Persoonlijke mailadressen zijn gewijzigd van naam.achternaam@kinggemeenten.nl naar naam.achternaam@vng.nl. Mailadressen van afdelingen e.d. zijn gewijzigd van afdeling@kinggemeenten.nl naar afdeling@vng.nl of afdeling.realisatie@vng.nl​. Het mailadres voor facturen is gewijzigd van postbus@kinggemeenten.nl naar invoice@vng.nl.

Neem contact op met een accountmanager

Bent u zich aan het oriënteren op de mogelijkheden die VNG Realisatie uw gemeente te bieden heeft? Wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Of wilt u met ons of andere gemeenten sparren over digitalisering binnen uw organisatie? Het accountmanagement van VNG Realisatie is het eerste aanspreekpunt voor al uw vragen.

 

 
Edwin Boender

Regio Noord-Oost

Edwin Boender
06 15 06 22 94
edwin.boender@vng.nl

Peter ter Telgte

Regio Zuid-West

Peter ter Telgte

06 46 72 42 05
Peter.tertelgte@vng.nl

Maarten Vrolijk

Regio Noord-West

Maarten Vrolijk
06 53 27 02 28
maarten.vrolijk@vng.nl

Ton de Wit

 

Regio Zuid-Oost

Ton de Wit
06 22 97 29 46
ton.dewit@vng.nl

Accountmanagers verdeeld per regio

De accountmanagers zijn verdeeld over vier regio’s. Ze zorgen ervoor dat u uw weg kunt vinden binnen alle informatie en projecten die raken aan de thema's van VNG Realisatie. Daarnaast dienen ze als de oren en ogen van de organisatie: ze horen graag tegen welke vragen en uitdagingen u in de dagelijkse praktijk aan loopt, zodat VNG Realisatie hierop in kan spelen.

U bent van harte welkom om contact op te nemen. Op de onderstaande kaart kunt u precies zien welke accountmanager voor uw regio verantwoordelijk is. Dit doet u door met de muis over uw gemeente te bewegen.