Is uw gemeente klaar voor de informatiesamenleving?
Roadmap: wat komt er op u af?
Producten VNG Realisatie

Producten VNG Realisatie

Voor gemeenten is het de uitdaging om optimaal mee te bewegen met ontwikkelingen en trends in de samenleving en te anticiperen op verwachtingen en aan te sluiten op kansen die ontstaan. VNG Realisatie speelt in op deze veranderingen door gemeenten uiteenlopende, producten aan te bieden.

Het laatste nieuws

12/09/2019

Inschrijving GT-Print verlengd

VNG Realisatie heeft de inschrijving voor GT Print verlengd. Gemeenten en deelnemingen kunnen zich nu ook na 30 september nog inschrijven.
Lees verder

12/09/2019

Verwacht geen sprintje van een tanker

Laat uitvoeringsorganisaties doen waar ze goed in zijn: bulkwerk zo efficiënt mogelijk afhandelen. En geef ze ruimte om met kleine loodsbootjes in te kunnen spelen op specifieke, individuele situaties.
Lees verder

12/09/2019

Abonnementstarief Wmo en kostprijsbewaking: vraag en antwoord

Op 1 januari wordt het abonnementstarief, een vast tarief voor de eigen bijdragen aan Wmo-voorzieningen, definitief van kracht. Omdat we veel vragen krijgen over kostprijsbewaking zijn deze vragen en antwoorden toegevoegd aan de pagina ‘Abonnementtarief Wmo’ op vng.nl.
Lees verder
Agenda VNG Realisatie
 • 17 Sep

  Regiobijeenkomst GGI Veilig - Locatie: Heerlen

  Tijdens de regiobijeenkomsten GGI-Veilig praten wij u bij over de ontwikkelingen rondom de implementatie van GGI-Veilig en bent u in de gelegenheid vragen te stellen.

  Lees meer
 • 18 Sep

  Webinar GT Print

  Webinar voor medewerkers van gemeenten en deelnemingen met interesse voor GT Print. Er wordt ingegaan op het inschrijfproces en de meest gestelde vragen worden beantwoord. Ook komt de actuele stand van zaken aan bod.

  Lees meer