Is uw gemeente klaar voor de informatiesamenleving?
Roadmap: wat komt er op u af?
Producten VNG Realisatie

Producten VNG Realisatie

Voor gemeenten is het de uitdaging om optimaal mee te bewegen met ontwikkelingen en trends in de samenleving en te anticiperen op verwachtingen en aan te sluiten op kansen die ontstaan. VNG Realisatie speelt in op deze veranderingen door gemeenten uiteenlopende, producten aan te bieden.

Het laatste nieuws

18/01/2019

Klantgedreven dienstverlening: volg de leermodule klantreizen

Wilt u in 2019 een start maken met klantgedreven dienstverlening? Volg dan de leermodule over klantreizen. U kunt zich nu aanmelden en starten in februari.
Lees verder

17/01/2019

Verlenging inschrijftermijn GT Connect

Op dit moment bevindt het project GT Connect zich in de fase waarin marktpartijen een inschrijving kunnen voorbereiden en indienen. De afgelopen periode hebben diverse partijen verzocht om uitstel van de inleverdatum.
Lees verder

17/01/2019

Leveranciersbijeenkomst Open Datastrategie

Op woensdag 30 januari a.s. organiseert VNG Realisatie voor leveranciers een bijeenkomst over de open datastrategie die zij momenteel in opdracht van en samen met gemeenten ontwikkelt.
Lees verder
Agenda VNG Realisatie
 • 17 Jan

  Maak nu werk van de circulaire economie!

  De overheid is er duidelijk over: in 2050 is onze economie 100% circulair. Bent u benieuwd wat dit betekent voor uw gemeente? VNG organiseert op donderdag 17 januari in de week van de circulaire economie een interactieve sessie over dit onderwerp. U bent van harte welkom. 

  Lees meer
 • 22 Jan

  GGI-Netwerk regiobijeenkomst Roermond

  Gemeenten kunnen nu starten met de implementatie van GGI-Netwerk. Daarom organiseren verschillende gemeenten samen met de accountmanagers van VNG Realisatie regiobijeenkomsten in het land.

  Lees meer