Is uw gemeente klaar voor de informatiesamenleving?
Roadmap: wat komt er op u af?
Producten VNG Realisatie

Producten VNG Realisatie

Voor gemeenten is het de uitdaging om optimaal mee te bewegen met ontwikkelingen en trends in de samenleving en te anticiperen op verwachtingen en aan te sluiten op kansen die ontstaan. VNG Realisatie speelt in op deze veranderingen door gemeenten uiteenlopende, producten aan te bieden.

Het laatste nieuws

19/02/2019

Nieuwe OMOOC: ‘Digitalisering doet ertoe’

Het Kennisnetwerk Data en Smart Society wijst u graag op de OMOOCS van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). De nieuwste editie, ‘Digitalisering doet ertoe’, staat sinds 15 januari online en is hier te vinden.
Lees verder

14/02/2019

Peter Hennephof nieuwe voorzitter Taskforce Samen organiseren

De Vereniging van Gemeentesecretarissen heeft Peter Hennephof, gemeentesecretaris van Den Haag, voorgedragen als voorzitter van de Taskforce Samen organiseren. Hij volgt Irma Woestenberg op, de huidige voorzitter van de Taskforce.
Lees verder

14/02/2019

Leerreis Omgevingswet - ‘Met een koffer vol kennis en inspiratie weer naar huis’

Carolien Drupsteen, programmamanager Omgevingswet in Amersfoort, gaf zich op voor de leerreis Omgevingswet. We vroegen naar haar bevindingen tot nu. Voldoet de opleiding aan haar verwachtingen? En kan ze er al wat mee in haar werk?
Lees verder
Agenda VNG Realisatie
 • 20 Feb

  GGI-Netwerk regiobijeenkomst Borsele

  Gemeenten kunnen nu starten met de implementatie van GGI-Netwerk. Daarom organiseren verschillende gemeenten samen met de accountmanagers van VNG Realisatie regiobijeenkomsten in het land.

  Lees meer
 • 28 Feb

  Demo en Sprint Review

  Eerder hebben wij u al geïnformeerd over de ontwikkeling van de Zaak- Documentservices 2.0. De huidige standaard voor Zaak- en Documentservices, ZDS 1.2, voldoet niet meer aan de behoeften van gemeenten. Daarom is VNG Realisatie nu samen met een aantal gemeenten en VNG Realisatie een traject gestart om de Zaak- Documentservices te vernieuwen en beter aan te laten sluiten bij wensen van de gebruikers en de huidige stand van techniek.

  Lees meer