DigID

Roadshow Toegang 2018 (Zwolle)

Logius organiseert jaarlijks een roadshow door Nederland om al haar afnemers te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektronische identificatie en authenticatiemiddelen. Tijdens deze roadshow worden de laatste nieuwtjes over DigiD, (DigiD) Machtigen, eHerkenning, eIDAS, MijnOverheid en de nieuwe Berichtenbox gepresenteerd. De roadshow is dan ook vooral bedoeld voor alle publieke dienstverleners die meer willen weten over wat de wet Digitale Overheid betekent voor de toegang tot hun digitale dienstverlening aan burgers en bedrijven. Daarnaast wordt u geïnformeerd over wat Logius gaat doen aan fraudebestrijding.

Dus bezoek één van onze bijeenkomsten in Amsterdam, Zwolle, Eindhoven of Rotterdam. Na uw bezoek aan onze roadshow 'Toegang 2018' bent u weer helemaal up to date!

Waar kunt u naar toe?

  • Dinsdag 6 november in Pathé Arena in Amsterdam

  • Dinsdag 13 november in Theater de Buitensoos in Zwolle

  • Dinsdag 20 november in het Evoluon in Eindhoven

  • Donderdag 22 november in de Maassilo in Rotterdam

Alle bijeenkomsten starten om 12.00 uur met een inlooplunch. Vanaf 13.00 uur begint het inhoudelijke programma en we sluiten af om 16.30 uur. Uiteraard is er uitgebreide gelegenheid om vragen te stellen over uw eigen situatie. Dus kom ook en meld u aan voor één van onze bijeenkomsten middels het aanmeldformulier.