U bent hier

Provero congres over de nieuwe Omgevingswet

Datum29 mei 2018
Begin9:00
Einde17:00
LocatieCongrescentrum ReeHorst in Ede

Provero is een vakvereniging met haar wortels in het domein van de ruimtelijke ordening. Naast inhoudelijke kennis is er binnen dit domein de afgelopen jaren ervaring opgedaan met de digitale aspecten van het omgevingsrecht. Een ervaring die model staat voor het digitale stelsel van de Omgevingswet. De nieuwe Omgevingswet dwingt samenhang af tussen een groot aantal nu nog gescheiden opererende werkvelden. Om samenhang te bereiken moeten we elkaar ontmoeten, leren kennen en ervaringen uitwisselen. Provero biedt hiervoor de gelegenheid door haar congres open te stellen voor iedereen die de nieuwe wet raakt. Ook het VNG  is uitgenodigd om aanwezig te zijn. Leden van het VNG  krijgen tegen een sterk gereduceerd tarief toegang tot het congres.

Het Provero congres vindt plaats op 29 mei 2018 in Congrescentrum ReeHorst in Ede. Het programma is gevarieerd en richt zich vooral op de Omgevingswet. In het programma worden de volgende thema’s onderscheiden: wet- en regelgeving, voorbeelden van instrumenten uit de praktijk, het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) en de veranderopgave. Deelnemers kunnen hun eigen programma samen stellen uit de ruim 20 workshops die geprogrammeerd zijn.

Voor meer informatie en het volledige programma, klik hier.

Realisatiedagen 2018


VNG Realisatie organiseert de Realisatiedagen om gemeenten de gelegenheid te geven oplossingen, vragen of onderwerpen die spelen in de regio, met elkaar te delen. Komt u ook?

Lees meer