Realisatiedagen 2018

Realisatiedagen juni: u kunt zich nog aanmelden

Juni staat in het teken van de Realisatiedagen. Vijf dagen waarop gemeenten hun verhaal vertellen, ervaringen delen en ideeën presenteren. Heeft u zich nog niet ingeschreven? U kunt zich nu nog aanmelden.

Het programma op elke Realisatiedag wisselt; van blockchaintoepassingen tot zaakgericht werken, van een gemeentewebsite met Common Ground-principes tot het gebruik van algoritmes voor fraudebestrijding. Van onmichannel dienstverlening tot de kunst van het outsourcen en Samen Organiseren in de regio.

Een aantal onderwerpen keert terug op élke Realisatiedag. Zowel in Venlo, Drachten, Dordrecht, Hilversum als Nijverdal hoort u het verhaal van een gemeente die ervaring heeft met implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ook zijn er op elke Realisatiedag gemeenten die toelichten waarom zij meedoen met de Gemeenschappelijke Infrastructuur (GGI). En, vanwege de grote vraag naar de ontwikkelingen rond eIDAS, kunt u op vier van de vijf dagen ook een sessie over dit onderwerp verwachten.

Het definitieve programma volgt 2 weken van tevoren en wordt gepubliceerd op de website DA2020. Schrijf u in voor één of meer Realisatiedagen en laat u inspireren door collega’s die hun ervaringen graag met u delen.