Foto van een receptie

Ontmoet Dennis en Eva tijdens het webinar van 23 juni

Op 23 juni organiseert VNG Realisatie het webinar 'Modernisering Werkdomein: instrumentengidsen Dennis & Eva'. In het webinar nemen Amanda Bruns en Edwin Boender medewerkers van gemeenten en arbeidsmarktregio's mee in de mogelijkheden van de instrumentengidsen Dennis en Eva, het werklandschap en de modernisering van het werkdomein.

Instrumentengidsen Dennis en Eva

Met de digitale instrumentengidsen Dennis en Eva faciliteert VNG Realisatie gemeenten en arbeidsmarktregio’s. Op de bijbehorende websites zien professionals via filters snel en overzichtelijk welke lokale, regionale en landelijke instrumenten ze kunnen inzetten in de werkzoekenden- en werkgeversdienstverlening.

Inhoud webinar

In het webinar laten we een demo zien waarmee deelnemers een goede indruk krijgen van de platforms en meer informatie krijgt over de mogelijkheden. Na dit webinar kunnen zij bepalen of hun gemeente of arbeidsmarktregio wil aansluiten bij de kennisplatforms. Wie wil kan ook nog deelnemen aan de Verdiepende sessies Dennis of Eva.

De volgende vragen worden tijdens het webinar beantwoord:

  • Hoe helpen de instrumentengidsen Dennis en Eva om overzicht en inzicht te krijgen in de instrumenten voor werkzoekenden en werkgevers?
  • Welke ontwikkelingen zijn er in de modernisering van het werkdomein?
  • Hoe verhoudt het werklandschap zich tot de instrumentengidsen Dennis en Eva?

Volgende webinar op 23 juni

We herhalen het webinar op verschillende dagen. De inhoud van elke sessie is hetzelfde, dus deelnemers kunnen de datum kiezen die hen het beste uitkomt. De volgende sessie is op 23 juni 2021 van 10.00 tot 11.00 uur. De overige data zijn te vinden via onderstaande aanmeldlink.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier Webinars Modernisering Werkdomein.

Lees meer 

Webpagina over de instrumentengidsen Dennis en Eva.