Kennisnetwerk Data en Smart Society organiseert Meetup Dienstverlening & Data op donderdag 8 april

Kennisnetwerk Data en Smart Society organiseert Meetup Dienstverlening & Data op donderdag 8 april

Om een stevige impuls te geven aan het delen van kennis en ervaring rondom gemeentelijke dienstverlening heeft de VNG samen met de Vereniging Directeuren Publieksdiensten (VDP) de GemeenteDelers-competitie opgezet. De competitie heeft geleid tot 64 inzendingen, good practices die van meerwaarde zijn voor de uitvoeringspraktijk van álle Nederlandse gemeenten! Vier van deze inzendingen met een datacomponent krijgen een podium.

De gemeente Den Bosch werkt bijvoorbeeld met de aanpak Signalen aan een slimme afhandeling van Meldingen Openbare Ruimte. De gemeente Nijmegen helpt inwoners regie op hun eigen gegevens te krijgen en de Drechtsteden lanceerden een regionaal dataplatform rondom de WMO. Dit vraagt om een datavaardige organisatie en datageletterde medewerkers, de gemeente Hengelo geeft een inkijkje. Op de meetup hoort u meer over deze praktijkvoorbeelden.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 8 april
  • Tijd: 10.30-12.00 uur (10.15 inloop)
  • Locatie: Online via Zoom

Aanmelden

Opgeven voor deze Meetup via het aanmeldformulier. Na uw aanmelding ontvangt u enkele dagen voor aanvang de link voor deze online bijeenkomst.

Meer informatie: gemeentedelers.nl en kennisnetwerkdata.pleio.nl