GGI-Veilig

Gunning GGI-Veilig definitief

Leveranciers konden tot en met 3 juli 2019 bezwaar maken tegen de uitkomst van de aanbesteding GGI-Veilig. VNG Realisatie kan nu melden dat er in de wachttermijn geen leverancier bezwaar heeft gemaakt tegen de uitkomst. Daarmee is de gunning aan de volgende partijen een feit:

  • Perceel 1: Managed SIEM/SOC dienstverlening: gunning van de raamovereenkomst aan KPN en gunning van de wachtkamerovereenkomst aan Capgemini;
  • Perceel 2: Aanvullende security producten/diensten: gunning van de raamovereenkomsten aan KPN, Protinus IT en Telindus-ISIT en gunning van de wachtkamerovereenkomst aan SecureLink;
  • Perceel 3: Security expertise services: gunning van de raamovereenkomsten aan Capgemini, BDO Advisory, KPN, Ordina, IT-Staffing en Protinus IT.

Met GGI-Veilig verhogen gemeenten hun digitale weerbaarheid en maken hun ICT-infrastructuur nog veiliger. Bovendien zetten gemeenten een volgende belangrijke stap in het nemen van regie op hun ICT-infrastructuur.

Volgens planning ondertekenen VNG en bovengenoemde leveranciers op maandag 15 juli de contracten van GGI-Veilig. Zo’n 330 deelnemers gaan vanaf dat moment diensten afnemen onder de nieuwe contracten.