Dienstverlening

Grote belangstelling voor HDLO2018: download nu de app!

Download de congresapp nu en volg alles digitaal! Al meer dan 200 belangstellenden hebben zich ingeschreven voor de vijfde editie van het congres Houd de lijn open!

Programma

Deze keer zijn er maar liefst 10 workshops die elk en in de ochtend en in de middag gegeven worden. Sommige van die workshops zijn al vol, dus wees er nu snel bij en wacht niet langer met inschrijven. Niet alleen de veelheid aan workshops maken het aantrekkelijk om op donderdag 29 november aanstaande naar het Muntgebouw in Utrecht te komen.

In de plenaire sessies kunt u Menno Lanting, bekend van de disruptie paradox, horen over zijn visie op gemeentelijke dienstverlening en zal ook nog de jongste burgemeester van Nederland, Hanne van Aart, aan het woord komen. We sluiten af met een blik op de toekomst door de generatie die de toekomst heeft: vloggers Bram van Dijk en Mariëlle Nelissen. Kortom, een gevarieerd programma dat u van ons gewend bent, maar dan nog gevarieerder. Aanmelden kan nog. 

Download de app

Niet alleen voor bezoekers, maar ook voor belangstellenden die niet mee kunnen. Iedereen kan de app downloaden. Informatie en nieuwtjes over HDLO2018: bellen met de digitale generatie?! vind je in deze app. Downloaden kan op Apple en Android toestellen. Download instructie In slechts drie stappen beginnen!

  1. Ga op je smartphone naar de Appstore of Google Playstore
  2. Download gratis de HDLO2018! App. Je vindt de app door in het zoekscherm VNG Realisatie te toetsen. De app VNG Realisatie HDLO 2018 verschijnt dan.
  3. Meld u aan met uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord. Gefeliciteerd. U bent ingelogd!