GT Software Broker

Algemene functionele beschrijving GT Software Broker gepubliceerd.

Na de publicatie van de verwervingsstrategie en de factsheet GT Software Broker publiceert GT vandaag de eerste Algemene Functionele Beschrijving (AFB) voor GT Software Broker. Het team Gemeentelijke Telecommunicatie (GT) werkt zij met AFB’s om te zorgen voor een zo goed mogelijke afstemming tussen wensen en behoeften van gemeenten en wat de markt kan bieden. We ontvangen daarom graag uw input op deze AFB via gtproject@vng.nl.

Webinar op 19 september

Op donderdag 19 september verzorgt team GT een webinar van 14.00 uur tot 15.00 uur. In het webinar behandelen Robert Gieben -bidmanager- en Tom van der Kruys -accountmanager- alle vragen die de afgelopen periode binnen zijn gekomen rond GT Software broker. U kunt zich voor het webinar aanmelden.

Aanbesteding GT Software Broker

De eerste gemeenten hebben zich al ingeschreven voor de gezamenlijke aanbesteding GT Software Broker. Gemeenten hebben aangegeven behoefte te hebben aan meer regie op kwaliteit en kosten van de producten en diensten die zij betrekken van software brokers. Om dat te bereiken is een gezamenlijke aanbesteding van de software broker het meest geschikt.​