Acht online regiosessies over release 3.0 iWmo en iJw

Acht online regiosessies over release 3.0 iWmo en iJw

Per 1 januari 2021 wordt versie 3.0 van de berichtenstandaard iWmo en iJw van kracht. Deze release wordt beschreven als een ‘major’ release; de veranderingen betreffen niet alleen het berichtenverkeer maar hebben ook een behoorlijke impact op processen en de bedrijfsvoering bij gemeenten en zorgaanbieders.

Op verzoek van de regioadviseurs heeft het Ketenbureau i-Sociaal Domein enkele malen een presentatie gegeven aan gemeenten en zorgaanbieders waarin het totaalproces van de release 3.0 werd toegelicht. Omdat de presentaties steeds erg positief werd ontvangen en tegemoetkomen aan een behoefte, heeft het ketenbureau voor komende periode 8 regionale sessies ingepland voor medewerkers van de backoffice van gemeenten en zorgaanbieders.

De sessies duren circa 2 uur. Per sessie kunnen maximaal 50 deelnemers deelnemen zodat er voldoende ruimte is om vragen te beantwoorden.

Voor de bijeenkomst wordt gebruikgemaakt van MS Teams. Als u zich aanmeldt, ontvangt u per e-mail een bevestiging en een link om aan de sessie deel te nemen.