Common Ground

Aan welke API-challenge wil jij werken?

Bij het Fieldlab Common Ground 2019 staan de woensdag 25 en donderdag 26 september in het teken van ‘DOEN’.

Alle beschikbare API’s zoals die van BRP bevragen, Zaakgericht Werken en BAG, staan dan vrolijk te zoemen en klaar voor ontwikkelaars om innovatieve dingen mee te doen. In een Hackathon willen we jullie uitdagen om challenges op te pakken en iedereen omver te blazen met creatieve oplossingen en toepassingen. We hebben al twee interessante challenges in voorbereiding in het ruimtelijk domein en het burgerlijk domein.

Maar wat kun je nog meer bereiken met de API’s? Zijn er problemen van burgers of ambtenaren die je kunt tackelen? Eigen ideeën zijn hierbij van harte welkom! Dus developers uit gemeenten, start-ups, andere overheden, leveranciers…..geef je gouden idee door!

Informatie Fieldlab Common Ground 23-27 september

Common Ground groeit. En er gebeurt veel. Zowel op het gebied van het ontwikkelen van toepassingen als ook in het beproeven van nieuwe vormen van samenwerking. Bij die nieuwe manier van werken horen ook FieldLabs. Tijdens een Fieldlab werken zo’n honderd medewerkers van gemeenten samen met marktpartijen, uitvoeringsinstellingen, softwaredevelopers, designers en bestuurders meerdere dagen aan innovatieve concepten voor gemeentelijke dienstverlening.