Werken bij VNG Realisatie

Werken bij VNG Realisatie

Vacatures en opdrachten voor externe inkoop en inhuur publiceren we via CTM Solution. Deze  verschijnen onder één van de acht vakgebieden:

Externe inhuur en inkoop

Nieuwe gebruikers voor het platform CTMsolution.nl dienen zich eerst te registreren. Daarbij vult u eenmalig uw bedrijfsgegevens in. Daarna ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw registratie en kunt u zich aanmelden voor een of meerdere vakgebieden (8) die hierboven staan vermeld. Als u dat heeft gedaan en wij u hebben gekwalificeerd, ontvangt u in het vervolg alle aanvragen in de door u opgegeven vakgebieden. Mocht u vragen hebben, kunt u met ons contact opnemen via DAS@vng.nl. Een uitgebreidere handleiding treft u hier.

Huidige vacatures/opdrachten

  • Tijdelijke opdracht: sr Procesbegeleider ENSIA - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 18 april 2019. De sluitingsdatum is 25 april 2019.
  • Tijdelijke opdracht: sr Communicatieadviseur Omgevingswet - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 19 april 2019. De sluitingsdatum is 26 april 2019.
  • Tijdelijke opdracht: Projectleider gemeentelijk traject luchtfoto's - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 19 april 2019. De sluitingsdatum is 29 april 2019.
  • Tijdelijke opdracht: Adviseur regie op gegevens - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 24 april 2019. De sluitingsdatum is 1 mei 2019.
  • Tijdelijke opdracht: Domeinregisseur Fysiek Domein - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 13 mei 2019. De sluitingsdatum is 20 mei 2019.
  • Tijdelijke opdracht: Domeinregisseur Sociaal Domein - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 13 mei 2019. De sluitingsdatum is 20 mei 2019.