Werken bij VNG Realisatie

Werken bij VNG Realisatie

Vacatures en opdrachten voor externe inkoop en inhuur publiceren we via CTM Solution. Deze  verschijnen onder één van de acht vakgebieden:

Externe inhuur en inkoop

Nieuwe gebruikers voor het platform CTMsolution.nl dienen zich eerst te registreren. Daarbij vult u eenmalig uw bedrijfsgegevens in. Daarna ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw registratie en kunt u zich aanmelden voor een of meerdere vakgebieden (8) die hierboven staan vermeld. Als u dat heeft gedaan en wij u hebben gekwalificeerd, ontvangt u in het vervolg alle aanvragen in de door u opgegeven vakgebieden. Mocht u vragen hebben, kunt u met ons contact opnemen via DAS@vng.nl. Een uitgebreidere handleiding treft u hier.

Huidige vacatures/opdrachten

  • Tijdelijke opdracht: sr Projectleider Kwartiermaker - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 7 oktober 2019. De sluitingsdatum is 14 oktober 2019.
  • Tijdelijke opdracht: expert Gemeentelijke Belastingen Modelmatig Waarderen Woningen - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 7 oktober 2019. De sluitingsdatum is 14 oktober 2019.
  • Tijdelijke opdracht: medior Communicatieadviseur Omgevingswet - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 7 oktober 2019. De sluitingsdatum is 14 oktober 2019.
  • Tijdelijke opdracht: sr Contract Manager GGI-Veilig - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 17 oktober 2019. De sluitingsdatum is 24 oktober 2019.
  • Tijdelijke opdracht: sr Projectleider Modernisering Werkdomein - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 29 oktober 2019. De sluitingsdatum is 31 oktober 2019.