Werken bij VNG Realisatie

Werken bij VNG Realisatie

Er staan regelmatig tijdelijke en vaste opdrachten/functies open bij VNG Realisatie. Vacatures en opdrachten voor externe inkoop en inhuur publiceren we via CTM Solution. Deze verschijnen onder acht vakgebieden. 

Hieronder kunt u de actuele opdrachten en vacatures bekijken. Reageren op tijdelijke opdrachten doet u via CTM Solution. Voor vaste functies is de sollicitatieprocedure opgenomen in de functieomschrijving.

Externe inhuur en inkoop

Vakgebieden VNG Realisatie

Nieuwe gebruikers voor het platform CTMsolution.nl dienen zich eerst te registreren. Daarbij vult u eenmalig uw bedrijfsgegevens in. Daarna ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw registratie en kunt u zich aanmelden voor een of meerdere vakgebieden (8) die hierboven staan vermeld. Als u dat heeft gedaan en wij u hebben gekwalificeerd, ontvangt u in het vervolg alle aanvragen in de door u opgegeven vakgebieden. Mocht u vragen hebben, kunt u met ons contact opnemen via DAS@vng.nl. Een uitgebreidere handleiding treft u hier.

  Vacatures/opdrachten

  • Tijdelijke opdracht: projectleider samenwerkingsruimte - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 9 december 2019. De sluitingsdatum is 16 december 2019.
  • Tijdelijke opdracht: Projectondersteuner werk en inkomen - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 11 december 2019. De sluitingsdatum is 18 december 2019.
  • Tijdelijke opdracht: sr Adviseur privacy - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 9 december 2019. De sluitingsdatum is 06 januari 2020.
  • Tijdelijke opdracht: sr Juridisch Adviseur sociaal domein - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 16 december 2019. De sluitingsdatum is 02 januari 2020.
  • Tijdelijke opdracht: sr projectleider Facturatie en declaratie - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 17 december 2019. De sluitingsdatum is 06 januari 2020.
  • Tijdelijke opdracht: sr Contractmanager GGI-Veilig - via CTMsolution.nl, Freelance.nl en Binnenlandsbestuur.nl. De deadline voor het stellen van vragen is 17 december 2019. De sluitingsdatum is 07 januari 2020.