Is uw gemeente klaar voor de informatiesamenleving?
Roadmap: wat komt er op u af?
Producten VNG Realisatie

Producten VNG Realisatie

Voor gemeenten is het de uitdaging om optimaal mee te bewegen met ontwikkelingen en trends in de samenleving en te anticiperen op verwachtingen en aan te sluiten op kansen die ontstaan. VNG Realisatie speelt in op deze veranderingen door gemeenten uiteenlopende, producten aan te bieden.

Het laatste nieuws

14/02/2019

Peter Hennephof nieuwe voorzitter Taskforce Samen organiseren

De Vereniging van Gemeentesecretarissen heeft Peter Hennephof, gemeentesecretaris van Den Haag, voorgedragen als voorzitter van de Taskforce Samen organiseren. Hij volgt Irma Woestenberg op, de huidige voorzitter van de Taskforce.
Lees verder

14/02/2019

Leerreis Omgevingswet - ‘Met een koffer vol kennis en inspiratie weer naar huis’

Carolien Drupsteen, programmamanager Omgevingswet in Amersfoort, gaf zich op voor de leerreis Omgevingswet. We vroegen naar haar bevindingen tot nu. Voldoet de opleiding aan haar verwachtingen? En kan ze er al wat mee in haar werk?
Lees verder

14/02/2019

Bijeenkomsten ‘Meesterschap in monitoring’ in maart en april

Samen met gemeenten wil de VNG het meesterschap in het monitoren in het sociaal domein verder ontwikkelen met drie bijeenkomsten ‘Meesterschap in monitoring’.
Lees verder
Agenda VNG Realisatie
 • 18 Feb

  GGI-Netwerk regiobijeenkomst Breda

  Gemeenten kunnen nu starten met de implementatie van GGI-Netwerk. Daarom organiseren verschillende gemeenten samen met de accountmanagers van VNG Realisatie regiobijeenkomsten in het land.

  Lees meer
 • 18 Feb

  VCIB-bijeenkomst – locatie Nederweert

  Gelegenheid voor nieuwe VCIB’s om kennis te maken met de IBD. Er wordt ingegaan op de rol en de verantwoordelijkheden van de VCIB en hoe om te gaan met de vertrouwelijke informatie die de IBD deelt met VCIB’s.

  Lees meer