Is uw gemeente klaar voor de informatiesamenleving?
Roadmap: wat komt er op u af?
Producten VNG Realisatie

Producten VNG Realisatie

Voor gemeenten is het de uitdaging om optimaal mee te bewegen met ontwikkelingen en trends in de samenleving en te anticiperen op verwachtingen en aan te sluiten op kansen die ontstaan. VNG Realisatie speelt in op deze veranderingen door gemeenten uiteenlopende, producten aan te bieden.

Het laatste nieuws

13/12/2018

Standaardiseren is geen vies woord

Standaardiseren is zelfs randvoorwaardelijk om maatwerk te kunnen leveren! Dit jaar hebben gemeenten belangrijke stappen gezet om standaardisering mogelijk te maken. In 2019 gaan we een groot aantal concrete resultaten zien, schrijft Hugo Aalders in zijn nieuwe blog op iBestuur.
Lees verder

13/12/2018

GGI-Netwerk regiobijeenkomsten

Gemeenten kunnen nu starten met de voorbereiding van de implementatie van GGI-Netwerk. Daarom organiseren verschillende gemeenten samen met de accountmanagers van VNG Realisatie regiobijeenkomsten in het land.
Lees verder

13/12/2018

Informatiesessie Single Digital Gateway

Onlangs is de Europese verordening Single Digital Gateway door het Europees Parlement bekrachtigd. Deze verordening schrijft alle Nederlandse overheidsorganisaties voor hun informatievoorziening in een aantal sectoren en een aantal specifieke diensten toegankelijk te maken en te vertalen voor EU-burgers en bedrijven uit andere lidstaten.
Lees verder
Agenda VNG Realisatie
 • 13 Dec

  Kennissessie GT/14+: Telefonie en de kunst van het samenspel (FO-BO)

  Is het samenspel tussen front- en backoffice een boost of een belemmering voor telefonisch klantcontact? Wat zijn interessante ervaringen uit de praktijk? Wat kun jij doen om het samenspel tussen front en back office te versterken? Hoe maak je van dilemma's en blokkades in samenwerking weer mogelijkheden voor groei en ontwikkeling? Wil je mee denken, delen en doen rondom deze thema's? Kom dan naar de Kennissessie Telefonie en de kunst van het samenspel, georganiseerd door het team GT/14+ van VNG Realisatie.

  Lees meer
 • 13 Dec

  Leermodule Meten & verbeteren - Intervisie

  Met de Leermodule Meten & Verbeteren website verbetert u uw online dienstverlening en maakt deze klantgericht.

  Lees meer