U bent hier

20 februari: Wilt u ook de dienstverlening aan uw horecaondernemers verbeteren?

12 februari 2018

Horecaondernemers hebben veel te maken met de gemeente. Zij hebben veel verschillende vergunningen nodig, zoals een exploitatievergunning of een milieuvergunning. Het inzicht krijgen in de benodigde vergunningen, het aanvragen en daadwerkelijk verkrijgen van deze vergunningen kost heel veel tijd.

Op dinsdagmiddag 20 februari organiseert VNG Realisatie een Design Thinking-sessie voor gemeenten en hun horecaondernemers om samen tot vernieuwende oplossingen te komen en zo de dienstverlening te vergemakkelijken en verbeteren.

Design thinking

Design Thinking is een nieuwe, creatieve manier van ontwerpen die uitgaat van de gebruiker in plaats van het huidige aanbod. In zes fasen brengen we het probleem in kaart, ontdekken we innovatieve oplossingen om uiteindelijk tot drie concreet uitvoerbare en gedragen ideeën te komen. Het resultaat is een vernieuwende dienstverlening aan uw horeca ondernemers, nauwer contact met de doelgroep en een kennismaking met design thinking methode. De resultaten worden naderhand in een verslag met u gedeeld.

Bent u er ook bij?

De Design Thinking sessie vindt plaats op dinsdag 20 februari van 13.00 tot 17.00 uur in het Jaarbeurs Meet-up  in het Beatrixgebouw in Utrecht. Wij vragen u om horecaondernemer mee te nemen naar de sessie. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op via landelijkeonlinediensten@vng.nl. Inschrijven kan via het aanmeldformulier.

Realisatiedagen 2018


VNG Realisatie organiseert de Realisatiedagen om gemeenten de gelegenheid te geven oplossingen, vragen of onderwerpen die spelen in de regio, met elkaar te delen. Komt u ook?

Lees meer