Programma

Op 13 maart vond in de Fabrique in Utrecht het VNG Congrestival Samen organiseren: Durf en Vertrouwen plaats. Het Congrestival is door circa 1450 mensen bezocht, uit 300 verschillende gemeenten, ketenpartners en departementen, met verschillende functies en met uiteenlopende interesses. Voor een impressie van de dag kunt terecht op de Congrestival Story.

Op de slideshare Congrestivalpagina worden de komende dagen zoveel mogelijk presentaties gedeeld. Het kan enkele dagen duren voordat we de presentaties voor u hebben klaarstaan.

In aanloop naar en tijdens het Congrestival is met diverse gemeenten gesproken over aansprekende voorbeelden in de gemeentelijke praktijk. Met welke oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken zijn zij aan het werk? U leest ze in ons VNG Realisatie e-Magazine en op werkenaaneenoverheid.nl.

Op het Congrestival stonden vier pleinen met de actuele maatschappelijke thema’s en gemeentelijke uitvoeringsvraagstukken binnen de domeinen en één plein met de daarbij horende randvoorwaardelijke onderwerpen. Op en rond de pleinen vinden discussietafels, workshops en fasterclasses plaats rond de thema's en randvoorwaardelijke onderwerpen. Hieronder vind u het uitgebreide programma met informatie over de pleinen, workshops, fasterclasses en discussietafels.