Klantreizen

Workshop leermodule klantreizen

De leermodule klantreizen is een combinatie van online en offline kennissessies. Hierdoor is het voor deelnemers eenvoudiger om deel te nemen. U kiest immers zelf het moment waarop het u het beste uitkomt de module te volgen op de speciale online leeromgeving voor gemeenten. Hier krijgt u alle stappen van de methode klantreizen uitgelegd aan de hand van lesstof en video’s. Daarnaast is er op de leeromgeving de mogelijkheid om met onze expert en uw medecursisten te discussiëren via het discussieplatform en tijdens webmeetings. Het offline deel van de leermodule bestaat uit twee bijeenkomsten, een workshop van een halve dag en een reflectiebijeenkomst van 2 uur.

Wat houdt de methode klantreizen in?

Klantreizen zijn een middel om beter inzicht te krijgen in hoe klanten de dienstverlening van een gemeente ervaren. Daarmee krijgt u grip op klantbeleving en klanttevredenheid. Een klantreis maakt inzichtelijk wat de klant écht belangrijk vindt zodat u daarop kunt inspelen. Door deze leermodule klantreizen te volgen maakt u zich de methode eigen en stelt u de klant echt centraal.

Voor wie?

De leermodule klantreizen is interessant voor alle gemeenteambtenaren die zelf actief aan de slag willen met klantgedreven dienstverlening. U bent binnen uw gemeente werkzaam in bijvoorbeeld de rol van programmamanager, projectleider of beleidsadviseur dienstverlening. Want u wilt de methodiek klantreizen binnen uw organisatie toepassen om de diensterlening te verbeteren, afgestemd op de behoeften van inwoners en ondernemers.

Het volgen van de complete leermodule duurt ongeveer 20 weken. Er zijn geen deelnamekosten verbonden aan deze leermodule maar we gaan er vanuit dat de deelnemers de gehele leermodule doorlopen.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze leermodule klantreizen kunt u contact met ons opnemen. De workshop is inclusief lunch.