Dienstverlening

Webinar: Wie betaalt bepaalt: door inkoop een circulair beleid realiseren

Wilt u een duurzaam en circulair beleid ontwikkelen in uw gemeente? Maar loopt u tegen juridische obstakels aan? Volg dan op 11 december van 14.00-15.00 uur het live webinar over circulair en innovatief inkopen. Meld u direct aan voor dit webinar!

Circulair en innovatief inkopen

Inkoop is een krachtig instrument om als overheid duurzaamheidsambities te realiseren. Want: staat er in uw inkoopvoorwaarden ook iets over de periode van de levensduur van een product? Kan het gerecycled worden tot een ander product? Zodat uw gemeente afval reduceert? Dit gaat vaak niet vanzelf. Gemeenten lopen tegen juridische obstakels aan. In dit webinar willen gemeenten en experts u inspireren met eigen ervaringen in het circulair en innovatief inkopen.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Voor adviseurs inkoop, medewerkers EZ, accountmanagers en voor iedereen die in zijn gemeente een duurzaam en circulair beleid wil ontwikkelen.

Aanmelden voor het webinar

Schrijf u nu in voor dit webinar via deze link. U ontvangt van Webinargeek een registratiebevestiging per mail. Hierin zit de link waarmee u enige minuten voor aanvang het webinar kunt openen. Bewaar deze bevestigingsmail dus goed. Goed om te weten: uw gegevens zijn alleen nodig voor de inlogmail en de mail met informatie die wij na afloop aan u sturen. Daarna worden uw gegevens door ons verwijderd.

Als u niet kunt..

Komt het tijdstip van het webinar niet uit? Schrijft u zich dan toch in. Net als de deelnemers ontvangt u dan na afloop een mail met de gegeven informatie en een link naar de opname, zodat het webinar ook achteraf bekeken kan worden.

Hoe het werkt?

Het webinar is online te volgen vanaf uw eigen werkplek. Inhoudelijke experts geeft live een presentatie. Ook kunt u tijdens het webinar vragen stellen via de chat-functie. De gebruikte software is van webinargeek.com en werkt gewoon in de browser. U hoeft geen plugin te downloaden of app te installeren. Controleer wel even de systeemvereisten

Vragen

Heeft u inhoudelijke vragen over dit webinar? Mail dan naar dienstverlening@vngrealisatie.nl. Heeft u technische vragen? Mail dan naar webinar@vng.nl. Meld u direct aan voor het webinar.