Webinar ‘Webformulieren: successen vieren en delen’

Webinar ‘Webformulieren: successen vieren en delen’

Tijdens deze bijeenkomst nemen we u mee in de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan in de meetfase van project Succesratio Webformulieren . In deze meetfase zijn de succesratio’s van verschillende gemeentelijke webformulieren gemeten: de verhouding tussen het aantal bezoekers dat begint met het invullen van een webformulier en het aantal bezoekers dat uiteindelijk een ingevuld webformulier indient. De succesratio is een goede graadmeter voor het succes van een formulier: hoe meer bezoekers het formulier afronden, hoe duidelijker het formulier is.

In de online bijeenkomst geven we praktische handvatten voor het verbeteren van gemeentelijke webformulieren. Ook nodigen we een aantal sprekers uit die hun webformulieren hebben verbeterd en willen delen hoe ze dat hebben gedaan. Zo krijgt u een goed beeld van hoe een verbetertraject eruit kan zien.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 18 mei 2021
Tijd: 13.00-14.30 uur
Locatie: online

12.55 Inloop
13.00 Welkom & toelichting programma
13.05 Over de Succesratio 
13.35 Verbetertraject formulier uittreksel BRP gemeente Geertruidenberg
14.00 Verbetertraject proces verhuizing gemeente Zevenaar
14.25 Afsluiting: nuttige documenten & tips en tricks
14.30 Einde

Aanmelden: vng.webinargeek.com/webformulieren-successen-vieren-en-delen

Deel deze uitnodiging met de aanmeldlink gerust met uw collega’s.

Ongeveer een week van tevoren ontvangt u het programma en de link om deze bijeenkomst bij te wonen. Neem bij vragen contact op met waarstaatjegemeente@vng.nl met het onderwerp ‘succesratio webformulieren’.