Webinar Vernieuwing Wlz-uitvraag

Webinar Vernieuwing Wlz-uitvraag

Met de dienst Wlz Signalen kan de gemeente bij het verstrekken van een Wmo-voorziening kijken of een burger al een Wlz-indicatie heeft. Als dat het geval is, dan hoeft de gemeente namelijk geen verstrekking vanuit de Wmo te leveren. Het Ketenbureau i-Sociaal Domein, het Inlichtingenbureau, het CIZ en VNG Realisatie gaan de ‘Wlz-toets’ voor gemeenten verbeteren. Deze vernieuwde dienst komt in naar verwachting 1 juli beschikbaar (op het portaal Zorg van het GGk).

In dit webinar willen we met u de volgende onderwerpen delen:

  • Uitgangspunten voor de vernieuwing
  • Demo van de nieuwe functionaliteit
  • Presentatie van de aangepaste VNG-handreiking

Het webinar wordt gegeven door:

  • Evert Dekker van het Ketenbureau i-Sociaal Domein
  • Paul de Koning van het Inlichtingenbureau
  • Ellen Koster van VNG Realisatie

Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen te stellen.

Na aanmelding ontvangt u van 'Webinargeek' een bevestigingsmail van uw registratie, met daarin de link waarmee u enige minuten voor aanvang, het webinar kunt openen. Bewaar deze bevestigingsmail dus goed.

Mocht het tijdstip van het webinar u niet uitkomen, schrijf u dan toch in. Iedereen die zich geregistreerd heeft, ontvangt één of enkele dagen na het webinar een mail met de gegeven informatie en een link naar de opname, zodat u het webinar ook achteraf kunt bekijken.

Uw gegevens zijn alleen nodig voor de inlogmail en de mail met informatie die wij na afloop aan u sturen. Daarna worden uw gegevens door ons uit de webinarapplicatie verwijderd.