Webinar PGB2.0

Webinar PGB2.0

Gemeenten zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het volgende webinar over PGB2.0, het nieuwe systeem voor de uitvoering van het persoonsgebonden budget (pgb).

Naast een herhaling van de demo van het PGB2.0-systeem, staan we tijdens dit webinar stil bij de implementatieaanpak en diepen we een van de onderwerpen uit die deelnemers aan het vorige webinar hebben voorgesteld, namelijk de inrichting van de proceskeuzes: welke zijn er en wat vergt dat van gemeenten qua beleidsvoorbereiding?

U kunt zich aanmelden. Collega’s zijn uiteraard ook van harte welkom om deel te nemen.

Vorig webinar terugkijken?

Het webinar van 9 september is opgenomen en kunt u terugkijken op YouTube. Alle informatie en de antwoorden op de vragen die tijdens dit webinar zijn gesteld, vindt u terug in de PGB2.0-groep op VNG Fora. VNG Fora wordt hét platform om informatie te delen over PGB2.0. Hier vindt u in aanloop naar de landelijke implementatie producten die gemeenten ondersteunen bij onder meer de implementatie van het systeem en de communicatie richting budgethouders. De eerste producten kunt u al bekijken.
Daarnaast is de PGB2.0-groep bedoeld om gemeenten te informeren over de planning en de activiteiten voor de analysesessies, testbijeenkomsten en de ervaringen die gemeenten gaan opdoen in de leer- en voorbereidingsomgeving.

Lid worden?

Op VNG Fora vindt u de PGB2.0-groep onder het Sociaal Domein. Werkt u voor een gemeente en heeft u nog geen account? Registreer dan meteen.