Webinar

Webinar: 'Modernisering Werkdomein: instrumentengidsen Dennis & Eva:'

Welke ontwikkelingen zijn er bij de modernisering van het werkdomein? Hoe verhoudt zich het werklandschap met de instrumentengidsen Dennis & Eva? Hoe kunnen de instrumentengidsen Dennis & Eva helpen om overzicht en inzicht te creëren in de instrumenten voor werkzoekenden en werkgevers?

In dit webinar nemen Amanda Bruns en Rob Daamen u mee in mogelijkheden van de instrumentengidsen Dennis en Eva, het werklandschap en de modernisering van het werkdomein.

VNG faciliteert gemeenten en arbeidsmarktregio’s met deze digitale instrumentengidsen. Op 2 websites kunnen door middel van filters professionals in één oogopslag zien welke lokale, regionale en landelijke instrumenten ingezet kunnen worden in de werkzoekende- en werkgeversdienstverlening.

We laten een demo zien waarmee u een goede indruk krijgt van het platform en meer informatie krijgt over de mogelijkheden. Na dit webinar kunt u besluiten om deel te nemen aan de Dennis- of Eva dagen of bepalen of u als gemeente of arbeidsmarktregio wil aansluiten.

Het webinar wordt op de volgende data gegeven:
Woensdag 24 februari, 10:00
Dinsdag 23 maart, 11:00
Woensdag 21 april, 14:00
Woensdag 19 mei, 10:00
Woensdag 23 juni, 10:00
Woensdag 18 augustus, 10:00
Woensdag 15 september, 10:00
Woensdag 20 oktober, 10:00
Woensdag 17 november, 10:00