GT Connect

Webinar GT Connect

Op dinsdag 26 maart om 10.00 uur en op donderdag 28 maart om 14.00 uur aanstaande organiseren wij een webinar over GT Connect. In dit webinar nemen Bas van Lier (contractmanagement) en Tom van der Kruys (accountmanagement) de laatste stand van zaken rondom het project en de aanbesteding van GT Connect met u door. In dit webinar wordt ingegaan op de voortgang en de planning, wijze van ondersteuning door de VNG en welke acties gemeenten nu al in gang kunnen zetten ter voorbereiding op een migratie in het kader van GT Connect. 

NB: dit webinar is niet bedoeld als alternatief voor de regiobijeenkomsten die in mei starten. Daarin gaan we meer in op de rol die u als gemeente heeft en de betekenis van de POD (Proof of Delivery).

Het webinar is bedoeld voor de contactpersonen GT Connect. Weet u collega’s voor wie dit webinar ook interessant kan zijn, stuur deze uitnodiging dan gerust aan hun door.

Het webinar volgt u online vanaf uw eigen werkplek. De getoonde presentatie wordt toegelicht door een inhoudelijk expert. Tijdens het webinar kunt u via de chat-functie uw vragen stellen. De gebruikte software is van webinargeek.com. Dit werkt volledig in uw browser. U hoeft geen plugin te downloaden of app te installeren. Of uw browser en besturingssysteem geschikt zijn kunt u zien op: www.webinargeek.com/doc/systeemvereisten. U zult een 'play-driehoekje' in het beeld zien waarop u moet klikken. Dit omdat browsers tegenwoordig niet meer toestaan dat video's automatisch starten. Als er tijdens het webinar iets vastgelopen lijkt te zijn, dan kunt u dat proberen te herstellen door de browser te verversen.

Aanmelden voor het webinar

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Hierna ontvangt u van Webinargeek een bevestigingsmail van uw registratie, met daarin de link waarmee u enige minuten voor aanvang, het webinar kunt openen. Bewaar deze bevestigingsmail dus goed.

Mocht het tijdstip van het webinar u niet uitkomen, schrijf u dan toch in. Iedereen die zich geregistreerd heeft, ontvangt één of enkele dagen na het webinar een mail met de gegeven informatie en een link naar de opname, zodat u het webinar ook achteraf kunt bekijken.

Uw gegevens zijn alleen nodig voor de inlogmail en de mail met informatie die wij na afloop aan u sturen. Daarna worden uw gegevens door ons verwijderd.

Hebt u nog vragen?

Neem contact met ons op via gt@vng.nl of 070 250 1414. Technische vragen kunnen gesteld via webinar@vng.nl.