Webinar

Webinar Gegevensaanlevering Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein

Op 11 februari van 14.00 tot 15.15 uur vindt een webinar plaats over de aanlevering van de gegevens aan het CBS. Als u de GMSD-coördinator bent, raden wij u aan deel te nemen aan dit webinar. Tijdens dit webinar krijgt u volop gelegenheid om vragen te stellen. Meld u hier aan voor het webinar.

Aanmelden nieuwe coördinator

U kunt eenvoudig een nieuwe coördinator Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein aanmelden door zijn of haar gegevens door te geven aan het CBS. Meer informatie over de coördinator vindt u in het aanleverprotocol.

Vragen?

Neemt u vooral contact op als u een vraag heeft! Technische vragen kunt u stellen aan het CBS. Voor inhoudelijke vragen kunt u mailen met het team van Waarstaatjegemeente.nl.

Over Waarstaatjegemeente

Het dataplatform Waarstaatjegemeente bundelt, bewerkt en presenteert data van en over gemeenten voor iedereen. Op deze site vindt u cijfers over alle 355 Nederlandse gemeenten op alle belangrijke beleidsterreinen. De ‘dashboards’ maken het makkelijk om gemeenten te vergelijken.  Onze instructievideo’s maken u snel vertrouwd met dit platform en de mogelijkheden.