Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein

Webinar Gegevensaanlevering Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein

Op 10 september van 10.00 - 11.00 uur vindt er een webinar plaats over de aanlevering van de gegevens aan het CBS. Als u de GSMD-coördinator bent, raden wij u aan deel te nemen aan dit webinar. Tijdens dit webinar krijgt u volop gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden nieuwe coördinator

U kunt eenvoudig een nieuwe coördinator Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein aanmelden door zijn of haar gegevens door te geven aan het CBS. Meer informatie over de coördinator vindt u in het aanleverprotocol.

Vragen?

Neemt u vooral contact op als u een vraag heeft! Technische vragen kunt u stellen aan het CBS. Voor inhoudelijke vragen kunt u mailen met het project team Waarstaatjegemeente.

Over Waarstaatjegemeente

Waarstaatjegemeente bundelt, bewerkt en presenteert data van en over gemeenten voor iedereen. Op deze site vindt u kengetallen van alle 380 Nederlandse gemeenten op alle belangrijke beleidsterreinen. De ‘dashboards’ maken het makkelijk om gemeenten te vergelijken met elkaar of met regionale en landelijke gemiddelden. Het platform blijkt niet alleen interessant voor gemeenten: de site trok in 2018 ruim 520.000 bezoekers. Om snel thuis te raken op het platform, hebben we twee korte instructievideo’s gemaakt.