Webinar dienstverlening en digitalisering

Webinar dienstverlening en digitalisering

Om te bepalen waar u naartoe gaat, moet u weten waar u staat. Het dashboard Dienstverlening en Digitalisering laat zien waar uw gemeente op het gebied van dienstverlening en digitalisering staat. Het dashboard biedt zodoende sturingsinformatie die uw gemeente kan helpen de dienstverlening en digitalisering op niveau te houden of te verbeteren.

We nodigen u uit om deel te nemen aan het webinar dashboard Dienstverlening en Digitalisering.

Het webinar volgt u online vanaf uw eigen werkplek. De getoonde presentatie wordt toegelicht door inhoudelijke experts. Tijdens het webinar kunt u via de button Questions (button met vraagteken) uw vragen stellen. Er hoeft voor dit webinar géén plugin (.exe bestand) gedownload te worden. Dit webinar werkt volledig in uw browser. 

Het webinar is bedoeld voor Dienstverlenings- en ICT-professionals. Weet u collega’s voor wie dit webinar ook interessant kan zijn, stuur deze uitnodiging dan gerust aan hun door.

Wat biedt het webinar? 

Het webinar laat zien wat het dashboard Dienstverlening en Digitalisering is en hoe u het voor uw gemeente kunt gebruiken. U leert hoe u op het dashboard uw gemeente kunt vergelijken: in de tijd en ten opzichte van andere gemeenten.

Het webinar wordt gegeven door:

  • Jeroen de Ruig, projectleider van de Monitor Doelgerichte Digitalisering
  • Roe van Kasteren, onderzoeker en adviseur op het gebied van data en dienstverlening

Wat heeft u nodig?

Een internetverbinding en een computer, of een tablet/smartphone met de gratis GoToWebinar App aangeboden in de App Store van zowel Android als Apple.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via mdd@vng.nl.