Webinar De KvK vertelt: De klantreis van de startende ondernemer

Webinar De KvK vertelt: De klantreis van de startende ondernemer

Wat maakt een ondernemer mee als hij wil starten met een bedrijf? Waar haalt hij zijn informatie vandaan, en zijn gemeenten voldoende in beeld? Als onderdeel van het programma Mens Centraal Aanpak Levensgebeurtenissen (ministerie AZ) bracht de Kamer van Koophandel samen met Bureau Intellectueel Eigendom, de Belastingdienst en VNG Realisatie de klantreis van startende ondernemers in kaart. Met deze klantreis is de klantbeleving van de startende ondernemer in beeld gebracht door de momenten van contact met de verschillende organisaties uit het veld op een rij te zetten. Eén van de meest opvallende uitkomsten is dat zij de gemeenten niet blijken te vinden. In het webinar De klantreis van de startende ondernemer vertellen Werner Käller van de Kamer van Koophandel en Yvonne van de Giessen van de gemeente Rotterdam hierover.

Waar gaan we het over hebben?

In dit webinar zal VNG Realisatie samen met Werner Käller van de Kamer van Koophandel én bespreken hoe het beter kan met Yvonne van de Giessen van de gemeente Rotterdam. De gemeente Rotterdam zet zich met hun ondernemersplein actief in om startende ondernemers te bereiken. VNG Realisatie bevraagt hen op hun aanpak, lessons learned en tips voor andere gemeenten.

Als u niet kunt

Komt het tijdstip van het webinar niet uit? Schrijft u zich dan toch in. Net als de deelnemers ontvangt u dan na afloop een mail met de gegeven informatie en een link naar de opname, zodat het webinar ook achteraf bekeken kan worden.

Vragen

Heeft u inhoudelijke vragen over dit webinar? Mail dan naar nieuws.realisatie@vngrealisatie.nl.
Heeft u technische vragen? Mail dan naar webinar@vng.nl.