Zaakgericht Werken

Ronde tafelsessie: Zaakgericht Werken Gemeenten

Michiel Verhoef (Productowner API's voor Zaakgericht Werken bij VNG Realisatie) en Andre Plat (Coordinator Archtectuur bij VNG Realisatie) gaan in gesprek met gemeenten en leveranciers over de betekenis van Zaakgericht Werken voor de dienstverlening en het informatiebeheer van gemeenten. Onderwerpen van deze sessie: huidige instrumenten die beschikbaar zijn en er wat er nodig is om Zaakgericht Werken bij gemeenten verder te brengen. 
Lees hier meer over deze ronde tafel sessie.

Het jaarlijkse event Zaakgericht Werken voor de Overheid vindt plaats op 9 september in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein! Naast de fysieke congresdag is er vanaf 10 september ook een online event verspreid over maar liefst 30 dagen. Een van de onderdelen is deze Ronde tafelsessie.
Naast deze sessie verzorgd John van Dijk, adviseur markt en overheid bij VNG Realisatie op 30 september de Ronde tafelsessie: Implementatie Zaakgericht werken API's. Lees hier meer over de Ronde Tafelsessie: Implementatie Zaakgericht Werken.
Let op: het programma is nog volop in ontwikkeling en wordt regelmatig bijgewerkt. Hou de website dus in de gaten voor een actueel overzicht.