E-Factureren

Regiobijeenkomst e-factureren Scheemda

In samenwerking met de gemeente Oldambt organiseert het PIANOo programmabureau e-factureren een regiobijeenkomst in het gemeentekantoor van Scheemda. Bij de presentatie zijn ook alle omliggende gemeenten uit (Oost-)Groningen en Noord-Drenthe welkom om deel te nemen.

Het Programmabureau e-factureren voorziet in een complete, dagdeel vullende presentatie waarin de diverse aspecten van e-factureren aan de orde komen:

  • de stand van zaken, waaronder de verplichting vanuit de wet en EU regelgeving;
  • de ontwikkelingen, zoals de nu beschikbare, laagdrempelige e-factuurkanalen;
  • en de te maken keuzes met aanknopingspunten voor de door gemeenten te ondernemen stappen, ook op het gebied van inkoop- en organisatorische aspecten.

Doelgroep

De bijeenkomst is bedoeld voor functionarissen Financiële Administratie, Inkoop en ICT. De regiobijeenkomsten zijn bedoeld voor medewerkers van gemeenten en deelname is afhankelijk van beschikbare plaatsen. Op basis daarvan beoordelen wij de inschrijvingen en informeren u daarover. Informatie over het programma en andere zaken wordt u voorafgaand aan de bijeenkomst toegestuurd.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Wilt u zelf een bijeenkomst beleggen voor uw gemeente en uw omliggende gemeenten, waarbij het programmabureau e-factureren de inhoud en presentaties verzorgt? Richt uw verzoek dan aan het hulpbijefactureren@pianoo.nl. Wij nemen dan contact met u op.