Webinar

Regiobijeenkomst Dennis & Eva: Noord-Limburg – Midden-Limburg – Zuid-Limburg

In deze regiobijeenkomst hoort u meer over Dennis en Eva, en hoe uw gemeente of arbeidsmarktregio deze instrumenten kunt inzetten. 

In de pilotfase zijn al 25 gemeenten op Eva en 11 arbeidsmarktregio's op Dennis aangesloten. De deelnemers aan de pilots zijn positief over wat er gezamenlijk is neergezet. Ze ervaren voordelen die voor alle gemeenten en arbeidsmarktregio’s interessant kunnen zijn. Zo zorgt inzet van de instrumentengidsen dat de pilotgemeenten en -arbeidsmarktregio's bewuster bezig zijn met het op orde brengen van hun instrumentarium. En helpen de gidsen klantmanagers om te komen tot passende inzet van instrumenten.  

Gemeenten en arbeidsmarktregio’s krijgen met Dennis en Eva steeds meer grip op de kwaliteit en effectiviteit van de dienstverlening. Hiermee ontstaat een mooie beweging in het werkdomein: een kwaliteits- en efficiëntieslag die pas net is begonnen. Uw gemeente of arbeidsmarktregio is van harte uitgenodigd hierbij aan te sluiten. 

Voor wie? 

Deze bijeenkomst is bedoeld voor beleidsadviseurs die betrokken zijn bij de strategie en voor adviseurs die de praktijk goed kennen. Wij adviseren om met minimaal twee personen (beleid en uitvoering) per organisatie aan te sluiten. 

Plenair      
09:00 - 09:15   Welkom, voorstelronde
09.15 - 09.35   Werklandschap en instrumentenformat
09.35 - 09.40   Inzichten fase 1 -  TNO/Sam/Divosa/UWV
       
In groepen uiteen   Eva Dennis
09:40 - 10:00   Demo presentatie   Demo presentatie  
10.00 - 10.15   Pauze Pauze
10.15 - 10.45   Ervaringen gemeente   Ervaringen arbeidsmarktregio
       
Plenair      
10:45 - 11:00   Toelichting implementatie, (be)spreekuur, forum en vervolg