Online bijeenkomst migratie 14+netnummer - contactpersonen

Online bijeenkomst migratie 14+netnummer - contactpersonen

In het kader van de aanbesteding van het 14+ netnummer, heeft Vodafone Ziggo Zakelijk een nieuw platform ter beschikking gesteld. Voor gemeenten betekent dit een migratie van het oude naar het nieuwe platform. VNG Realisatie wil u bij deze migratie graag goed begeleiden. Vanwege de Coronamaatregelen vinden de bijeenkomsten online plaats in de vorm van Zoom-bijeenkomsten.

Deze bijeenkomst is voor de contactpersonen: functioneel beheerder, teammanager, supervisor of coördinator KCC, kwaliteitsmedewerker, telecombeheerder, informatiemanager.

Programma

Introductie

  • Samenhang 14+ en andere GT-contracten?¬†
  • Wat is het beoogde resultaat van de bijeenkomst?
  • Wat is het programma?

Quick Scan: naar nieuwe 14+ functionaliteit
Binnenkort maken we de overgang naar een nieuwe (technische) invulling van het 14+ nummer. Daarvoor zijn inspanningen nodig van verschillende partijen; de leverancier, VNG Realisatie en de gemeenten. We willen in dit onderdeel inzoomen op de afspraken die er al zijn en de afspraken die nog nodig zijn om te zorgen dat de invoerring soepel verloopt.

Ontwikkelingen & vraagstukken
De nieuwe invulling van de 14+ functionaliteit biedt mogelijkheden om een aantal vraagstukken onder meer op het gebied van flexibeler beheren en op het gebied van rapportage en monitoring op te pakken. Ook voor de toekomst zijn er nieuwe ontwikkelingen en nieuwe vraagstukken rondom dienstverlening. In dit onderdeel werpen we samen een blik in die toekomst.