Klantreizen

Klantreizen voor samenwerkingspartners

Bent u geïnteresseerd in de methode klantreizen? Kom dan donderdagmiddag 13 december naar de workshop over klantreizen. De middag is een introductie op de uitgebreide leermodule klantreizen, die wij hebben ontwikkeld voor gemeenten. Deze introductie is speciaal voor samenwerkingspartners van VNG Realisatie.

Waarom klantreizen

Klantreizen geven u inzicht in wat uw klant écht belangrijk vindt bij de dienstverlening. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor gemeenten, maar ook voor andere overheidsorganisaties zoals onze samenwerkingspartners. Tijdens deze workshop leert u hoe u onze methode toepast om zo uw burgers beter te bedienen.

Inhoud workshop

In één middag krijgt u een introductie op de methode klantreizen. U doorloopt de vier stadia van de klantreis. Ook gaat u aan de slag met diverse tools uit deze aanpak. Zo geven wij u een introductie in onze interviewmethoden en maakt u kennis met een echte brownpapersessie. Na deze middag weet u wat de methode inhoudt en wat deze kan betekenen voor de dienstverlening in uw organisatie.

Wilt u vast een voorproefje van onze methode? In de database klantreizen vindt u voorbeelden van de door gemeenten uitgevoerde klantreizen op verschillende onderwerpen.

Aanmelden

Geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Aanmelden is verplicht en kan via dit aanmeldformulier.