Informatiebeveiliging

IBD Crisisgame – locatie Drechtsteden

Op 17 september organiseert de IBD op locatie Drechtsteden (Stadskantoor Dordrecht, Spuiboulevard 300 te Dordrecht) een IBD Crisisgame van 10:30-12:30 uur. Gemeente De Natte Meren is gehackt. U staat voor de taak deze hack samen met andere gemeentelijke deelnemers zo efficiënt mogelijk te bestrijden. Analyseer de risico’s, voorkom dat de data bij onbevoegden terechtkomt, beperk de schade en achterhaal wie de dader is. Maar let op! De tijd dringt en consequenties van verkeerde beslissingen kunnen verstrekkend zijn. Meer informatie over de crisisgame leest u hier.

Aansluitend aan de game kunt u deelnemen aan een lunch (12:30-13:00 uur). Na de lunch kunt u deelnemen aan de Train de trainer sessie (13:00-14:00 uur), waarin u wordt opgeleid als moderator en toegang krijgt tot al het spelmateriaal zodat u de game in uw eigen organisatie kunt spelen.

Om deel te nemen aan deze game stuurt u een mail naar bijeenkomsten@IBDgemeenten.nl o.v.v. deelname IBD Crisisgame 17 september 2018 locatie Drechtsteden.