Ateliersessie

DSO-dag (Ateliersessie)

Op 26 maart 2019 vindt de DSO-dag plaats. Dit is een combinatie van de Ateliersessie van VNG en deKwartaaldemonstratie van Aan de slag met de Omgevingswet. De DSO-dag biedt interessante informatie voor iedereen die betrokken is bij de Omgevingswet.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor iedereen die bij gemeenten, provincies, waterschappen, rijk, omgevingsdiensten, GGD-GHOR en veiligheidsregio's te maken heeft met het Digitaal stelsel Omgevingswet.

Programma

In het ochtendprogramma wordt  aan de hand van praktijkproeven gedemonstreerd welke resultaten er in het afgelopen kwartaal zijn geboekt bij de bouw van het DSO. Daarna gaan we tijdens de carrousel in op de praktijkproeven en pilots die door gemeenten zijn uitgevoerd of lopen. Verschillende initiatiefnemers lichten hun pilot of praktijkproef toe en gaan met u in gesprek. In de middag gaan we tijdens deelsessies dieper in op ervaringen en vraagstukken rondom de Omgevingswet. Kennismaken met bedrijfsmatige oplossingen voor de ondersteuning van Omgevingswetprocessen kan op de leveranciersmarkt.

Locatie

De DSO-dag vindt plaats in in Zeist. Inloop is vanaf 09.00 uur en het programma duurt tot 16.30 uur.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan via het inschrijfformulier.