peiling

Denk mee over een peiling voor ondernemers!

De uitbraak van het coronavirus heeft grote gevolgen voor ondernemers. In de afgelopen maanden hebben we ondervonden hoe belangrijk het is om in contact te staan met lokale ondernemers. Een actuele en bruikbare ondernemerspeiling is hierbij van belang. Welke peiling gebruikt u om de behoeften van uw ondernemers te peilen?

VNG Realisatie stelt al een aantal jaar een standaard peiling ter beschikking. Gebruikt u deze? En hoe past de peiling bij de huidige wensen van u en die van uw ondernemers? Graag nodigen wij u uit voor een meedenksessie over gemeentepeilingen onder ondernemers en hoe deze toekomstbestendig te maken.

Meedenksessie

VNG Realisatie wil van u weten wat er nu gebruikt wordt, en wat er beter kan. Er worden drie meedenksessies georganiseerd: in Noord-, Midden- en Zuid-Nederland. De sessie in Zuid-Nederland heeft al plaats gevonden. Wij nodigen u uit voor de meedenksessie in Noord-Nederland met als hoofdgast de gemeente Hollands Kroon.

Gezien de geldende corona-maatregelen vindt deze sessie digitaal plaats.

Deze meedenksessies zijn bedoeld voor de afdeling onderzoek, data-experts en beleidsmedewerkers van gemeenten die zich bezighouden met het peilen van de behoefte van ondernemers. Samen bespreken we hoe de ondernemerspeiling ook relevant kan blijven in de toekomst. Gezien het netwerk-element vragen wij vooral gemeenten uit Noord-Nederland om zich aan te melden.