API Lab - Haal Centraal

API Lab - Haal Centraal

Het API-lab van Haal Centraal van 26 maart gaat wel door, maar in een aangepaste, online vorm. U kunt zich hiervoor nog steeds aanmelden. Deelnemers ontvangen nader bericht.

Op donderdag 26 maart organiseert VNG Realisatie samen met het Kadaster, de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) en leveranciers een Haal Centraal API-Lab.

Tijdens dit API-Lab worden de API’s voor BRP, BRK en BAG bevragen aangeboden. Het doel is om zo veel mogelijk feedback op te halen van uw ontwikkelaars, zodat wij de bruikbaarheid van de API’s kunnen verbeteren. Op dit API Lab worden de release candidates voor de BRK Bevragen API en de BAG Bevragen API gepresenteerd.

Uw laatste kans om verbeteringen aan te dragen voor de eerste productie-versie! Ook vragen wij u uitdrukkelijk om de BRK API te beoordelen als alternatief voor BRK Levering 2.0 (in combinatie met de nog te ontwikkelen Update API). Beide API’s worden aangeboden in combinatie met de eerste officiële versie van de BRP bevragen API, inclusief historie en bewoning.